СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 04.01.2021 – 10.01.2021

x


През първата част от седмицата най-важна за вас тема е хора, близки до сърцето ви, това могат да бъдат партньори, деца ако имате такива и т.н. През това време вие може да проведете разяснителни разговори, които да трансформира тези ваши взаимоотношения в една по-позитивна посока като използвате вашите комуникативни умения, авторитет, възможност да въздействате върху близките си.

Ако не всичко протича точно така, както желаете, значи евентуални натрупани недоразумения са от по-дълго време и от вас ще се изисква по-осезаема промяна в подхода, за да постигнете съответно и по позитивен резултат.

През втората част от седмицата и с преминаването на вашият управител Меркурий във Водолей на 8-ми януари – вие все по-силно ще се концентрирате върху приоритети, които са свързани с професионалната ви реализация.

Причините за това могат да бъдат различни, например ескалиращи промени в този сектор, на които вие трябва да отговорите, това могат да бъдат собствените ви повишени амбиции или пък шансове, които не искате да пропускате. Каквото и да е, обединяващо правило е, че колкото сте по-отворени към вид обновление, нещо ново и различно, отговорите на него по един адекватен начин с вашият висок професионализъм, креативност и изобретателност, висока адаптивност – толкова повече ще нарастват шансовете да превъртите всички тези предизвикателства в полза и това да се превърне в едно голямо ново начало, което ще ви даде шанс да израстете в чисто професионален аспект.

Препоръчително е да се концентрирате в посока, която ви дава шанс да разгърнете потенциала си и да се развивате по-дълго време. Хора стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, ще ви оказват силно въздействие в тази посока, могат да ви изненадват със своите изисквания и променени правила.

Например, могат да изискват да повишите квалификацията си  или пък да възникнат необходими командировки… Вариантите са много, ако не ви удовлетворяват, тогава вие може да прекратите някои договори, за да отворите място на нещо ново и по-перспективно предимно от март месец… Все пак е въпрос на избор и на индивидуален подход…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Мини рокля от GUCCI

Мини рокля от GUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN

Късо яке от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сникърси от NEW BALANCE

Кожени сникърси от NEW BALANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA

Пуловер от мериносова вълна и кашмир от ALTUZARRA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лате с канела или как да бъдем безупречни в облеклото.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ