СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.01.2021 – 10.01.2021

x


Вие навлизате в много важен период, който ще се отрази на вашата професионална реализация, кариерно развитие или репутация като минимум. В този сектор от вашия живот предстоят промени и вид обновление, които в оптимален вариант вие ще инициирате чрез собствената си повишена амбиция, желание за вид реформи, които ще реализирате на практика.

В друг случай – трансформациите са провокирани по външни и независещи от вас причини и пак така ще изискват повишена адаптивност от ваша страна, да сте по-отворени към нещо ново и различно…

Ако действате по този начин, тогава вие ще превъртите всички предизвикателства в полза, сега ще стартирате процес, който ще продължи да ескалира и през идните около два месеца, след което животът ви може да е сменил своите декори, а вие да сте своеобразни победители, сега и още в началото е полезно да насочвате в посока, която искате после да прораства и поне до края на годината.

Ключът към вашите успехи ще бъде да обединявате усилия с влиятелни или властимащи личности, да бъдете социално по-активни, да си сътрудничите, да разчитате на партньор – личен или делови. В тези две водещи цели във вашия живот може да възникне известен дисонанс, тоест вашите намерения да противостоят на важни за вас хора.

В такъв случай вие трябва да търсите баланс между ваши и чужди интереси, намерения, ако това е невъзможно или пък не желаете, тогава може да се въвлечете в конфликти през тази или следващата седмица, които ще изискват да промените посоката си на развитие, отново като вариант – може да скъсате връзки, които не кореспондират с вашата визия за бъдещо развитие…

Все пак ще имате избор и ще зависи от вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зелено и розово – една дръзка цветова комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ