СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 04.10.2021 – 10.10.2021

x


Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че ви подтиква да се връщате към миналото,  да преоценявате какво действително е ценно за вас, така то може да придобие различна стойност, която е по-реалистична. В друг случай – преразглеждате миналото и по-ясно виждате възможности, които касаят професионалната ви реализация, съответно – начини да се изкачите по йерархичната стълбичка или да повишите доходите си.

Отново като вариант – някои от вас ще си върнат минала възможност, пропуснат шанс, който им действа обогатяващо, може да се върнете нещо изгубено, което е ваше и не е трябвало да излиза от живота ви.

Част от тези позитивни перспективи, които ще ви подействат обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл, сами ще застават на пътя ви, но за други вие ще трябва да се борите, мнозина ще реагира точно така, поради тази причина през втората част от седмицата вие ще проявите много по-висока инициативност и със съответните позитиви, защото ще се намерят хора и обстоятелства, които да ви подкрепят и подпомогнат материализацията на собствените ви желания.

Възползвайте се от новолунието, което е на 6-ти октомври, „посети семена“ през това време  задължително ще дадат плодове.

През втората част от седмицата ще можете да хармонизирате най-близката си среда, все повече ще усещате, че домът е вашата крепост или може да подобрите семейните отношения, ще можете все повече да разчитате на близките си.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени