СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 04.10.2021 – 10.10.2021

x


През цялата седмица ще водите доста интересни разговори, които ще ви помогнат да привлечете повече внимание и подкрепа от страна на важни за вас хора, които могат да допринесат за благоденствието ви.

Ако в миналото сте се стремели да получите вид опека от определена личност, ето че сега този шанс отново ще се възвърне към вас. В друг случай – вие успявате да наложите мнението си и да излезете своеобразни победители в спорни казуси, които не са от вчера, а това по един естествен начин ще утвърди авторитета ви в близкото ви обкръжение. Вие сте в период, през който можете или трябва да получите по-широка подкрепа от околните, да оздравите важни за вас връзки и със съответните позитиви.

През цялата седмица ретроградният Меркурий ви връща към неразрешени въпроси, евентуални спорове, това може да са преговори, които преди не са били финализирани и във ваша полза, а ето, че сега отново възниква такъв вариант за въздействие.

От вас се изисква да бъдете социално по-активни, думите ви  ще  има чуваемост  и всъщност повечето от вас  ще усещат това и ще действа точно по този начин и със съответните позитиви. Много подходящо време-  да оздравите партньорските си отношения  или да ги превъртите на ново и още по високо ниво, така и ще бъде, ако съответните взаимоотношения са перспективни или са преминати определени граници.

През втората част от седмицата ще намирате повече време и за развлечения, все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви, ако сте сами – можете да срещнете любовта.

Стари чувства може да ви връхлетят по различни поводи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени