СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 05.06.2023 – 11.06.2023

x


През настоящата седмица ежедневието ви може и да не протече по предварителен график, защото възникват допълнителни ангажименти, с които трябва да наваксвате…

Ако в ежедневието или във вашата работа са необходими промени, то това ще бъде по видно към настоящия момент.

Ако има нещо, което препятства пътя ви към успеха или трябва да оставите зад гърба си, за да сте по-ефективни и дори по-здрави, това пак така ще е видно сега…

Някои от вас може да решат да пътуват, други ще демонстрират висока квалификация, ще общуват с влиятелни и власт имащи личности или такива, които влияят на бъдещи перспективи на развитие и всичко това ще се превръща в повод да се справяте с текущи ситуации, предизвикателства и да ги превъртате във ваша полза, когато това се налага.

Въпреки всичко е препоръчително да не се претоварвате, да следвате естествения ритъм от събития, за да не пропускате шансове, за да сте максимално адекватни на тенденциите и да се предпазвате от някои трудности, за да сте победители.

Вие действително може да сте склонни да действате по-неспецифично, така че да изненадвате околните с реакциите или решенията си…

Но вероятно точно така и като действате различно, ще може да получавате различен и по-добър резултат от преди…

В любовта – вие навлизате във фаза, през която при осмислите всичко важно или ценно за вас, включително привързаността, чувствата към любим човек.

Това може или трябва да има оздравителен ефект, защото вие ще надниквате в дълбочина на случващото се и ще проследявате причинно-следствени връзки, а това винаги е полезно.

Ако в някои случаи ескалира вид разочарование, тогава вие може да действате рязко и да прекратите подобни безперспективни контакти, които не ви носят удовлетворение и не отговарят на вашите очаквания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени