СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.06.2023 – 11.06.2023

x


От шести юни и до девети октомври вашата покровителка Венера ще транзитира през зодиакалния знак Лъв. През цялото това време ще усилва вашето чиетолюбие, гордост и амбиция, така че вие ще се стремите да блестите и да бъдете забелязани в колектива, в който съществувате.

Ще привличате все повече внимание действително, ще се радвате на по-голяма популярност и добронамереност от околните и със съответните позитиви.

Вие така или иначе се намирате в период, в който можете да разчупите границите на възможното, на постигнати вече успехи, така че да ги надскочите и със съответните позитиви.

На този етап обаче, мнозина ще преминат през своеобразен катарзис. Причините за това могат да бъдат различни – променят се вашите планове и според това до колко вие получавате подкрепа от околните или по-скоро попадате в обстановка, която е напрегната и изисква от вас вид мобилизация или промяна.

По един естествен начин вие ще промените подхода си, за да се предпазите от евентуални загуби, буквално и в по-широк смисъл, за да защитите интересите си, за да излезете победители. Може да се налага по-рядко да се разграничите от хора и обстоятелства, които имат неблагоприятно въздействие върху вашето благополучие, вашата сигурност и бъдещи перспективи на развитие.

Периодът за вас може да се окаже силно трансформиращ, като в основата на това е от кого получавате подкрепа и съответно от кого трябва да се разграничите…

Това ще определи вашия вектор на развитие.

При взаимодействието с финансови институции се пазете от големи или не добре обмислени харчове, които могат да ви дестабилизират финансово или ще ви трябва повече време, за да ги изплатите…

Ако всичко е добре обмислено, все пак ще бъде наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени