СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 05.06.2023 – 11.06.2023

x


От шести юни и до девети октомври вашата покровителка Венера ще транзитира през зодиакалния знак Лъв. През цялото това време ще усилва вашето чиетолюбие, гордост и амбиция, така че вие ще се стремите да блестите и да бъдете забелязани в колектива, в който съществувате.

Ще привличате все повече внимание действително, ще се радвате на по-голяма популярност и добронамереност от околните и със съответните позитиви.

Вие така или иначе се намирате в период, в който можете да разчупите границите на възможното, на постигнати вече успехи, така че да ги надскочите и със съответните позитиви.

На този етап обаче, мнозина ще преминат през своеобразен катарзис. Причините за това могат да бъдат различни – променят се вашите планове и според това до колко вие получавате подкрепа от околните или по-скоро попадате в обстановка, която е напрегната и изисква от вас вид мобилизация или промяна.

По един естествен начин вие ще промените подхода си, за да се предпазите от евентуални загуби, буквално и в по-широк смисъл, за да защитите интересите си, за да излезете победители. Може да се налага по-рядко да се разграничите от хора и обстоятелства, които имат неблагоприятно въздействие върху вашето благополучие, вашата сигурност и бъдещи перспективи на развитие.

Периодът за вас може да се окаже силно трансформиращ, като в основата на това е от кого получавате подкрепа и съответно от кого трябва да се разграничите…

Това ще определи вашия вектор на развитие.

При взаимодействието с финансови институции се пазете от големи или не добре обмислени харчове, които могат да ви дестабилизират финансово или ще ви трябва повече време, за да ги изплатите…

Ако всичко е добре обмислено, все пак ще бъде наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени