СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Информационният поток продължава да е доста усилен,  дава ви голяма яснота, шанс да надникнете в по-далечното бъдеще,  за да си изградите оптимално правилна и позитивна стратегия.

До осми ноември вие може да проведете доста конструктивни разговори,  може да чуете и да изкажете думи,  които са повод да порадвате сърцето си,  да сбъднете ваше съкровено желание,  да намерите подкрепа и одобрение за ваши идеи, намерения…

През това време може да укрепите ваши сърдечни отношения,  повечето от вас ще могат да разчитат на любими хора и са твърде вероятни някакви приятни събития в тази посока.

Все пак около вас може да има и личности,  които не са чак толкова доброжелателни,  понякога това могат да бъдат роднини,  близки и далечни. Ако тези отношения рязко се променят,  значи недоразумения са трупани дълго време,  а вие трябва да вземете съответни мерки и преди това да е излязло извън контрол.

Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава през настоящата седмица вие ще прекратите контакти и дори договори,  които нямат място в бъдещото ви развитие.

Водите разговори,  получавате известия,  които ви изненадват,  но ви помагат да си „ сверите часовника“ с обикалящата действителност,  с картината около вас,  а това винаги е полезно.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние,  такива теми ще се обсъдят у дома,  там могат да се намерят и съответни решения.

Ако между вас и вашия партньор ескалират недоразумения през последните дни на седмицата,  приоритетно по битови и имотни казуси,  тогава вероятно ще трябва да проявите повишена  толерантност,  гъвкавост в общуването,  за да не позволите подобни неуредици да ви влияят и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени