СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Информационният поток продължава да е доста усилен,  дава ви голяма яснота, шанс да надникнете в по-далечното бъдеще,  за да си изградите оптимално правилна и позитивна стратегия.

До осми ноември вие може да проведете доста конструктивни разговори,  може да чуете и да изкажете думи,  които са повод да порадвате сърцето си,  да сбъднете ваше съкровено желание,  да намерите подкрепа и одобрение за ваши идеи, намерения…

През това време може да укрепите ваши сърдечни отношения,  повечето от вас ще могат да разчитат на любими хора и са твърде вероятни някакви приятни събития в тази посока.

Все пак около вас може да има и личности,  които не са чак толкова доброжелателни,  понякога това могат да бъдат роднини,  близки и далечни. Ако тези отношения рязко се променят,  значи недоразумения са трупани дълго време,  а вие трябва да вземете съответни мерки и преди това да е излязло извън контрол.

Ако в някой случай това е невъзможно,  тогава през настоящата седмица вие ще прекратите контакти и дори договори,  които нямат място в бъдещото ви развитие.

Водите разговори,  получавате известия,  които ви изненадват,  но ви помагат да си „ сверите часовника“ с обикалящата действителност,  с картината около вас,  а това винаги е полезно.

През втората част от седмицата все по-важна тема се превръща вашето финансово състояние,  такива теми ще се обсъдят у дома,  там могат да се намерят и съответни решения.

Ако между вас и вашия партньор ескалират недоразумения през последните дни на седмицата,  приоритетно по битови и имотни казуси,  тогава вероятно ще трябва да проявите повишена  толерантност,  гъвкавост в общуването,  за да не позволите подобни неуредици да ви влияят и в бъдеще…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени