СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 06.11.2023 – 12.11.2023

x


Вие може да сте въвлечени в отношения или ситуации,  които ви напрягат от една страна,  а от друга- мобилизират ви,  амбицират ви,  повдига тонуса и адреналина ви.

Възможно е да се чувствате предизвикани от външни хора и обстоятелства,  така че да излезете от зоната си на комфорт,  да действате различно,  изненадващо,  креативно,  за да превъртите всякакви предизвикателства в полза,  за да излезете победители.

Повечето от вас ще успеят и сами ще предизвикат промени,  които се отразяват на всички нива от вашия живот- в личен и делови аспект,  в крайна сметка това може да бъде дълбока вътрешна трансформация,  която касае вашата същност, намерения, преживявания.

Вие може да проследите причинно-следствени връзки,  да направите своеобразен и задълбочен анализ на картината около вас,  вероятно и не без причина,  а за да направите избор,  който после ще е повод да се чувствате по-спокойни, по-щастливи,  по-успешни,  за да се справите с предизвикателства,  които налагат някаква промяна… А тя може да започне първо от вас.

През първата част от седмицата  може да инвестирате във вашия дом,  може да проведете доста важни или разяснителни разговори с вашите близки,  които ще се окажат и конструктивни,  повод за решение.

Може да разчитате морално и финансово на обкръжението си,  но няма да бъдете автоматично предпазени и от някой различия,  в по-крайна форма- конфликти у дома.

Периодът е подходящ  да извършите евентуални ремонти у дома,  размествания,  инвестиции, както казах вече,  така ще е канализирате тази енергия в оптимално позитивна за вас посока,  ще допринесе за комфорта,  а не нещо друго.

Ако в някои случаи различията у дома са твърде големи,  тогава може да се получи разрив,  който ще има широко отражение и със съответните последици.

Промени в кариерата  се отразяват у дома,  битови и семейни въпроси  имат значение върху начина,  по който се представяте пред света,  влияете на едното,  то се отразява на другото,  помислете върху това…

Най-важна е вътрешната ви увереност,  която можете да придобиете чрез собствената си инициативност.

Вашата сила и увереност ще растат, волята ви,  способността да се справяте с всякакви предизвикателства,  дори и това да е за сметка на някой по- драматични преживявания,  подобни на дълбок вътрешен  катарзис,  който не сте склонни Да афиширате пред другите.

През втората част от седмицата чувате думи и предложения,  които ще зарадват сърцето ви,  ще ви откъснат от злободневие,  ще разнообразят ежедневието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени