СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 07.03.2022 – 13.03.2022

x


Вие се намирате в много важен период, който касае вашите партньорски отношения.  Повечето от вас ще преминат през някакъв силно преобразуващ момент, който в оптимален случай ще ги насочи в една дългосрочна и позитивна за вас посока.

Въпреки всичко през втората част от седмицата отсрещната страна може да ви оказва  въздействие, което ще докосне душата ви, ще предизвика ярки емоционални преживявания.

В оптимален вариант – това ще ви сближи още повече. Но посланията на звездите не са съвсем еднозначни през това време, така че ако има някакви скрити процеси, които ви влияят, те ще ескалират, за да ги забележите и съответно да вземете мерки.

При всички случаи сега се очертават по-далечни преспективи на развитие по отношение на приоритетни за вас връзки. Част от случващото се ще е спонтанно, като естествен развой,  своеобразна кулминация. Все пак вие ще можете да насочвате в рамките на зададени вече тенденции.

Ако сте сами, ще можете да срещнете любовта.

След 10 март- Меркурий вече ще транзитира през Риби,  така че вие още по-силно ще се концентрирате в посока контактите с другите. Вашият бъдещ просперитет и развитие по различни поводи все повече ще зависи от важни за вас хора.

Постепенно ще ескалират и разяснителни разговори, от които можете да се възползвате.

Популярността ви расте, влиянието ви върху околните също, но от вас ще се изисква да се съобразявате повече с тях, а като отплата – те ще се превръщат в мост към вашите успехи.

Ежедневието забързва своя ритъм, постепенно ще ставате все по-натоварени и в чисто професионален аспект или в тази сфера отново предстои обновление, нови тенденции, които могат да бъдат напълно позитивни за вас, които ще ви ентусиазират, мобилизират, ще ви подтикват да се доказвате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ