СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.03.2022 – 13.03.2022

x


След близо половин годишен престой в зодиакалния знак Козирог, сега вашата покровителка Венера преминава в Водолей и повечето от вас ще усетят тази ингресия като положителна промяна, освобождаване от нещо, което ви е тежало в миналото.

В друг случай – определени приоритети се разрешават, намират изход и вид развръзка, а може и да изгубят своя смисъл, като минимум – ще ви подтикнат да промените вашия подход, за да постигнете различни и по-добри резултати от тези в миналото.

С преминаването на Венера във Водолей мнозина ще почувстват вид облекчение, дори и поради факта, че пред вас се разкриват варианти на развитие, от които можете да се възползвате.

Ще бъдете по-възприемчиви към нещо ново и различно, което може да поробва сърцето ви, да осъществи ваши сърдечно желание. Във вашето обкръжение се появяват хора, които демонстрират съпричастност, подкрепа и т.н.

През следващите няколко седмици вашите инициативи ще бъдат съпътствани и от доза късмет. От една страна ще намирате време за развлечение и ваши близки, любими хора, а от друга – ежедневието ви ще бъде натоварено с доста задача…

Всъщност, за мнозина предстои своеобразен преломен момент в професионалната реализация. За повечето от вас това е шанс, може да се превърне в едно голямо ново начало, което ще прораства години напред и колкото са по-големи амбициите и мечтите ви,  толкова по-далеч може да стигнете.

Като минимум – ще се радвате на доза късмет на работното място.

През втората част от седмицата обаче, ако има нещо скрито, ерозивно, което може да обърка вашите планове, отново на работното място, но не само, то ще ескалира.

Препоръчително е през това време да не се предоверявате, да не разказвате за всичките си намерения, също да се пазите от евентуални интриги. Как се справяте с това предизвикателство ще разберете в значима степен в края на март.

Хубаво е и да бъдете по-внимателни към здравето си, особено през последните дни на периода.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ