СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 07.08.2023 – 13.08.2023

x


Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, които ще ви дадат шанс да си върнете нещо от миналото, ако желаете…

Ще можете да действате различно, за да получите по-добри резултати от преди, които касаят по-далечни перспективи на развитие.

Стари и неразрешени казуси, нещо, което владее душата ви, може отново да застане на пътя ви, така че да получите право на втори опит, да въведете промени или да ги насочите в една предпочитана и по-добра посока за вас.

На този фон мнозина действат със забележителна решителност, прецизност, голям размах или смелост, така че вие успявате да изпъкнете, да изпреварите евентуална конкуренция, да се справите с всякакви предизвикателства и да излизате победители…

Ще забележите, че въздействието ви върху околните е значимо, инициативите ви са ефективни, дори и поради факта, че са съпътствани от доза късмет.

Сега е подходящо да направите пробив в избрано от вас направление, да надскочите постижения до този момент, да разчупите статуквото, да разширите хоризонтите си на развитие.

Постижения през тази седмица ще се оказват дългосрочни и трудно отменяеми.

Продължавате да разчитате на висока квалификация или на влиятелни, знаещи и можещи хора, които ви ценят по достойнство, подпомагат вашите честолюбиви планове.

На този фон вие преоценявате всичко ценно за вас, от любими и близки личности до начини на печелене на материални блага, а това ще определи много или всичко, дори и като избор, който правите, понякога и с елемент на изненада… Вероятно и не без причина,  а като естествен отговор на външни провокации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени