СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 07.08.2023 – 13.08.2023

x


Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, които ще ви дадат шанс да си върнете нещо от миналото, ако желаете…

Ще можете да действате различно, за да получите по-добри резултати от преди, които касаят по-далечни перспективи на развитие.

Стари и неразрешени казуси, нещо, което владее душата ви, може отново да застане на пътя ви, така че да получите право на втори опит, да въведете промени или да ги насочите в една предпочитана и по-добра посока за вас.

На този фон мнозина действат със забележителна решителност, прецизност, голям размах или смелост, така че вие успявате да изпъкнете, да изпреварите евентуална конкуренция, да се справите с всякакви предизвикателства и да излизате победители…

Ще забележите, че въздействието ви върху околните е значимо, инициативите ви са ефективни, дори и поради факта, че са съпътствани от доза късмет.

Сега е подходящо да направите пробив в избрано от вас направление, да надскочите постижения до този момент, да разчупите статуквото, да разширите хоризонтите си на развитие.

Постижения през тази седмица ще се оказват дългосрочни и трудно отменяеми.

Продължавате да разчитате на висока квалификация или на влиятелни, знаещи и можещи хора, които ви ценят по достойнство, подпомагат вашите честолюбиви планове.

На този фон вие преоценявате всичко ценно за вас, от любими и близки личности до начини на печелене на материални блага, а това ще определи много или всичко, дори и като избор, който правите, понякога и с елемент на изненада… Вероятно и не без причина,  а като естествен отговор на външни провокации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени