СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.08.2023 – 13.08.2023

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, които ви показват в по-ярки краски на кого можете да разчитате…

Въпреки всичко, вие трябва да сте предупредени вече кой се отнася лоялно към вас, допринася за благоденствието ви или точно обратното – държи се непредвидимо, не последователно, а в по-неприятна форма – против интересите ви и ви дестабилизира…

Приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди. Например, вие може да изчистите някои недоразумения с личности, които влияят на благоденствието ви, на бъдещи перспективи на развитие, но това ще е съпътствано с някакви промени, които трябва да допуснете или инициирате.

Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в конфликти, които предизвикват внезапни загуби…

В друг вариант – дистанцирате се от хора или вземате решения да промените средата си на съществуване, евентуален колектив, за да намерите по-подходящо място за себе си, където се чувствате по-сигурни, печеливши, защитени.

Добрата новина е, че е пред повечето от вас ще съществуват варианти, а вие просто ще трябва да се възползвате от тях.

По-смелите ще осъществят свое желание, дори и то да изисква малко повече време, за да се осъществи в пълна степен.

Ще установите, че пред вас съществуват и други шансове, които ви действат обогатяващо,  способни са да сбъднат мечта или да поправят път към ваша предопределеност.

Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас или са извън традиционното обкръжение,  ще ви носи късмет, понякога и неочакван.

Някои от вас ще попаднат под въздействие на тайна опека, други ще получат награда за полагани до този момент усилия, трети ще се справят с наследства, ще получат обогатяваща морална или материална помощ… Струва си да си сътрудничите, да водите преговори, още по-добре, ако не ги афиширате преди да се реализират на практика.

Любими хора от миналото напомнят за себе си или може да си ги върнете, ако не е трябвало да напускат живота ви… Дори и в тези любими отношения, ще видите в по-ярки краски дали не са необходими някакви трансформации, все още можете да им влияете,  след време те ще се развиват по инерция.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени