СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 07.08.2023 – 13.08.2023

x


Почти през цялата седмица ескалират изненади, които ви показват в по-ярки краски на кого можете да разчитате…

Въпреки всичко, вие трябва да сте предупредени вече кой се отнася лоялно към вас, допринася за благоденствието ви или точно обратното – държи се непредвидимо, не последователно, а в по-неприятна форма – против интересите ви и ви дестабилизира…

Приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди. Например, вие може да изчистите някои недоразумения с личности, които влияят на благоденствието ви, на бъдещи перспективи на развитие, но това ще е съпътствано с някакви промени, които трябва да допуснете или инициирате.

Ако това е невъзможно, тогава може да се въвлечете в конфликти, които предизвикват внезапни загуби…

В друг вариант – дистанцирате се от хора или вземате решения да промените средата си на съществуване, евентуален колектив, за да намерите по-подходящо място за себе си, където се чувствате по-сигурни, печеливши, защитени.

Добрата новина е, че е пред повечето от вас ще съществуват варианти, а вие просто ще трябва да се възползвате от тях.

По-смелите ще осъществят свое желание, дори и то да изисква малко повече време, за да се осъществи в пълна степен.

Ще установите, че пред вас съществуват и други шансове, които ви действат обогатяващо,  способни са да сбъднат мечта или да поправят път към ваша предопределеност.

Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас или са извън традиционното обкръжение,  ще ви носи късмет, понякога и неочакван.

Някои от вас ще попаднат под въздействие на тайна опека, други ще получат награда за полагани до този момент усилия, трети ще се справят с наследства, ще получат обогатяваща морална или материална помощ… Струва си да си сътрудничите, да водите преговори, още по-добре, ако не ги афиширате преди да се реализират на практика.

Любими хора от миналото напомнят за себе си или може да си ги върнете, ако не е трябвало да напускат живота ви… Дори и в тези любими отношения, ще видите в по-ярки краски дали не са необходими някакви трансформации, все още можете да им влияете,  след време те ще се развиват по инерция.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени