СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 07.09.2020 – 13.09.2020

x


През тази седмица звездите ви дават шанс да осъществите онова, което най-силно желаете и не рядко – следствие на подкрепа от страна на хора, които са близки до сърцето ви, ваши партньори, деца и т.н. Добрата новина е, че въздействието ви върху околните е значимо, можете да разчитате и на доза късмет в начинанията си.

Звездите ви дават шанс и да повишите доходите си, в друг случай – вие сега можете да откриете паралелни, допълнителни източници за печалба, също да разчитате на тайна или неочаквана подкрепа, която ще получите, особено, ако я търсите, но не само.

Имате свойството да материализирате мечтите си, включително такива, които не сте афиширали до този момент.

На този фон не са изключени и повишени разходи. В оптимален случай те ще бъдат полезни инвестиции в любими хора, бизнес и т.н. В такъв случай – постарайте се да приключите с подобни дела до вторник.

След това е препоръчително да сте по-внимателни при решаването на чисто материални приоритети. Това касае подчертано онези, които имат пряко и засилено взаимодействие с чужди ресурси, също финансови институции.

По различни поводи някои от вас ще преосмислят своето поведение, съответно на кого и в каква степен са готови да помогнат – материално и морално. От 09 и до 14 ноември не е препоръчително да уреждате наследствени въпроси, да задлъжнявате, да давате пари на заем, освен, ако това не е неизбежно.

В оптимален случай – вие ще се връщате към миналото, за да си върнете нещо изгубено или това е втора възможност да спечелите нещо важно за вас чрез одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Това ще се случи чрез вид корекции в собствената ви стратегия, чрез отстраняване на евентуални слабости, като проследите причинно-следствени връзки, които могат да препятстват успехите ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Покажете бунтарския си дух с нестандартен деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ