СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и вие ще усетите нейното благотворно въздействие като привличате с по-голяма лекота внимание, получавате подкрепа и одобрение.

Не е изключено да получите приятни предложения, известия, от които да се възползвате. Също – вашата собствена висока социална активност, общуването ви с повече хора ще е повод за лично удовлетворение или полза, не рядко и чисто финансова.

Ако условията на труд го позволяват, сега вие ще имате шанс да повишите доходите си, да заемете по-престижни позиции на работното ви място. Поне текущи ангажименти, които в последно време ви напрягат доста, ще се случват с по-голяма лекота, ще се канализират в една доста по-конструктивна за вас посока.

На този фон трябва да бъдете по-внимателни при взаимодействието с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл. В оптимален вариант те ще са повод да ви стимулират да се развивате, дори и с повишените си изисквания, това може и да е вид конкуренция.

Не позволявайте обаче да внасят напрежение в ежедневието ви, да объркват или променят бъдещите ви планове. Демонстрацията на висока квалификация, натрупан опит и авторитет ще ви помагат да се справяте с това предизвикателство и да излизате победители.

Бъдете внимателни при попълването на документи, решаването на юридически казуси, постарайте се да привършите подобни казуси до вторник, а през останалото време бъдете изрядни, за да е всичко наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Къде са ви усмивките…?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ