СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.09.2020 – 13.09.2020

x


Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и вие ще усетите нейното благотворно въздействие като привличате с по-голяма лекота внимание, получавате подкрепа и одобрение.

Не е изключено да получите приятни предложения, известия, от които да се възползвате. Също – вашата собствена висока социална активност, общуването ви с повече хора ще е повод за лично удовлетворение или полза, не рядко и чисто финансова.

Ако условията на труд го позволяват, сега вие ще имате шанс да повишите доходите си, да заемете по-престижни позиции на работното ви място. Поне текущи ангажименти, които в последно време ви напрягат доста, ще се случват с по-голяма лекота, ще се канализират в една доста по-конструктивна за вас посока.

На този фон трябва да бъдете по-внимателни при взаимодействието с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл. В оптимален вариант те ще са повод да ви стимулират да се развивате, дори и с повишените си изисквания, това може и да е вид конкуренция.

Не позволявайте обаче да внасят напрежение в ежедневието ви, да объркват или променят бъдещите ви планове. Демонстрацията на висока квалификация, натрупан опит и авторитет ще ви помагат да се справяте с това предизвикателство и да излизате победители.

Бъдете внимателни при попълването на документи, решаването на юридически казуси, постарайте се да привършите подобни казуси до вторник, а през останалото време бъдете изрядни, за да е всичко наред…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от SAINT LAURENT

Блейзер от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Boyfriend дънки от DOLCE & GABBANA

Boyfriend дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка черна рокля с кристали от AREA

Малка черна рокля с кристали от AREA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черни боти от MONCLER

Черни боти от MONCLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Няма друго черно, освен ЧЕРНОТО!“ – Ив Сен Лоран

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ