СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 07.12.2020 – 13.12.2020

x


През тази седмица оптимално добре се развиват дела, които се отнасят до вашия дом, семейство, приоритети свързани с недвижимо имущество и место-живеене. Част от резултатите ще са следствие на полагани до този момент усилия, които сега се финализират или пък се отпушват възможности, решения, ако до този момент са били в задънена улица.

Може да решите да инвестирате в дома си, да извършите други преобразувания, към които сте се стремили от доста време и ето, че сега се реализират на практика, някои спирачки или забавяния се отстраняват.

Въпреки всичко, може да възникнат някои различия между вас и партньора ви като визия за бъдещо развитие, благоустройство на дома и т.н. – ще бъдат по-видни от обикновено и нека това да се превърне в повод да ги разрешите.

Периодът е показателен за всички силни и слаби звена в партньорските ви връзки. Възможно е човекът до вас да има нужда от повече внимание, грижа… В друг случай към настоящия момент може да изпитвате някакви колебания, съмнения, вие можете да ги разсеете в такъв случай с визия за по-далечно бъдещо развитие.

Добрата новина е, че вие в значима степен можете да насочвате тенденциите, думите ви имат подчертана чуваемост и способност чрез дар словото ви да постигате желаното.

Приятни известия, предложения също са доста вероятни…

Колкото сте социално по-активни, преговаряте за интересите си, до толкова повече успехи ще можете да се добирате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени