СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 07.12.2020 – 13.12.2020

x


В известен смисъл може да се каже, че вие сте в късметлийски период. Усилия, които сте полагали преди, но сте се сблъсквали с трудности или неразбиране, сега започват да дават резултати и ви носят удовлетворение, шанс да осъществите сърдечно желание.

Вие сте в отличен период да демонстрирате потенциала си и да разчупите границите на възможното пред себе си, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Вярата в собствените ви способности расте и следствие на подкрепа, която получавате от страна на влиятелни или енергични личности, които могат да ви дърпат напред и нагоре с одобрение, предложения, обща инициативност.

Най-добре се справяте с приоритети, които кореспондират с личните ви желания, не са по задължение…

Ако имате собствен бизнес, въпреки сложната обстановка, ще можете да го разширите, включително като общувате с хора извън близкото си обкръжение, преговаряте за интересите си, оформите важни документи.

Все пак и в такъв случай, мнозина ще имат повишени разходи, те могат да бъдат и неизбежни, но нека да бъдат и полезни. Въпреки всичко не се препоръчва да поемате финансови рискове и да се предоверявате, пазете се от измами или вид недоглеждане.

В любовта не ви липсва внимание, влиянието ви върху любими хора е значимо, това е добър период да оздравите връзките си. Въпреки всичко, при някои от вас може да се прокрадват съмнения поради обективни причини, това може да подкопае доверието или близостта. Дали има реални причини или това е собственото ви колебание – ще се разбере през идните около 10 дни. Но вие можете да влияете, насочвате и т.н. Хубаво е да се вслушвате във вътрешния си глас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ