СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 08.05.2023 – 14.05.2023

x


По-далечното бъдеще може да изглежда доста вълнуващо, леко несигурно и поради нови обстоятелства, условия на съществуване, които могат да нахлуят в живота ви.

Хора извън близкото или традиционното ви обкръжение могат да обсебват вниманието ви,  да ви оказват значимо въздействие и да променят вашите планове.

В оптимален  вариант – случващото се ще се превърне в повод за спонтанни възможности,  които застават на пътя ви и от които можете да се възползвате.

Можете да разширите хоризонтите си на развитие, понякога и по един неочакван начин,  ако пътувате, демонстрирате висока квалификация, поставяте си по-значими цели, дори и те да изискват допълнително време, за да се реализират изцяло.

Вашият покровител Меркурий е ретрограден, така че вие може да размислете, да променяте ваши решения… Може да се връщате назад към миналото, така че да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Вашите действия ще допринесат за това да наваксате с евентуални пропуски, да стабилизирате отношения с важни за вас хора, включително ваш партньор, личен или делови.

Подходящо време да изчистите недоразумения, ако има такива или да обсъдите по-далечни перспективи на развитие с ваш партньор, с човек, на когото държите.

В обкръжението може да се появи нова личност, която да ви разтоварва от напрегнатото ежедневие, с която ще споделете чувства, а тя ще ви подава ръка при нужда, ако желаете…

Ще се радвате на повече добронамереност в колектива, в който съществувате или това е приятел, с който обединявате усилия…

Ако в миналото са възникнали спорни въпроси между вас и енергична личност, с която имате неразрешени въпроси, чисто материални, тогава се опитайте да стопирате нарастващо напрежение, за да не му позволите да експлодира, образно казано през следващите дни или седмица.

Бъдете и по-внимателни при взаимодействието с финансови институции, не предприемайте прекалено рискови действия.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени