СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.11.2020 – 15.11.2020

x


До 11 ноември вашият покровител Меркурий е във Везни, но ви изправя пред всякакви предизвикателства, които трябва да преодолявате и във връзка с вашите доходи. Съществуват множество възможности да ги преодолеете, да повишите заработките си, но нарастване на разходите също са доста вероятни.

Това е време на равносметки, което ще ви подтикне да преосмислите теми като приходи-разходи, тенденцията ще се съхрани и до края на седмицата и в повечето случаи ще ви помогне да се справите с този приоритет като се мобилизирате, преговаряте за интересите си, проявите висока социална активност, демонстрирате потенциала си и така имате огромни шаносве да превъртите всички предизвикателства в полза и дори да спечелите от това.

До средата на ноември се тестват вашите източници на доходи, те или се оздравяват или предприемате важни и силно преобразуващи стъпки, които ще се отразят на онова, което имате общо.

Определящо за крайния резултат е балансирането между ваши и чужди интереси, също да избягвате да задлъжнявате, още да се стремите подчертано да получите подкрепа от лица, които влияят на благосъстоянието ви, особено през тази и следващата седмица.

През настоящия период вие имате възможност да оздравите приоритетни за вас връзки – партньорски, романтични, с бизнес партньори или деца. Част от шансовете сами застават на пътя ви, а други вие ще трябва да създадете със собствената си инициативност.

Ескалират развръзки, които ще засегнат сърдечни взаимоотношения или промени около близки се отразяват и на вас самите. Тенденцията ще се съхрани до средата на декември, до тогава ще бъде във ваша власт да закодирате трайни и положителни тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ