СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 09.11.2020 – 15.11.2020

x


До 11 ноември вашият покровител Меркурий е във Везни, но ви изправя пред всякакви предизвикателства, които трябва да преодолявате и във връзка с вашите доходи. Съществуват множество възможности да ги преодолеете, да повишите заработките си, но нарастване на разходите също са доста вероятни.

Това е време на равносметки, което ще ви подтикне да преосмислите теми като приходи-разходи, тенденцията ще се съхрани и до края на седмицата и в повечето случаи ще ви помогне да се справите с този приоритет като се мобилизирате, преговаряте за интересите си, проявите висока социална активност, демонстрирате потенциала си и така имате огромни шаносве да превъртите всички предизвикателства в полза и дори да спечелите от това.

До средата на ноември се тестват вашите източници на доходи, те или се оздравяват или предприемате важни и силно преобразуващи стъпки, които ще се отразят на онова, което имате общо.

Определящо за крайния резултат е балансирането между ваши и чужди интереси, също да избягвате да задлъжнявате, още да се стремите подчертано да получите подкрепа от лица, които влияят на благосъстоянието ви, особено през тази и следващата седмица.

През настоящия период вие имате възможност да оздравите приоритетни за вас връзки – партньорски, романтични, с бизнес партньори или деца. Част от шансовете сами застават на пътя ви, а други вие ще трябва да създадете със собствената си инициативност.

Ескалират развръзки, които ще засегнат сърдечни взаимоотношения или промени около близки се отразяват и на вас самите. Тенденцията ще се съхрани до средата на декември, до тогава ще бъде във ваша власт да закодирате трайни и положителни тенденции.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Дългите поли, с които завладяваме града.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ