СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 09.11.2020 – 15.11.2020

x


Повечето от вас са силно ангажирани с приоритети, които се отнасят до дома, семейството или недвижимо имущество и ето, че през тази седмица можете да канализирате тези въпроси в една по-позитивна посока. Мнозина ще могат да разчитат на близките си, ще делегират отговорности и това ще се превърне в повод да се разтовари известно напрежение в ежедневието, което ескалира в последно време.

В друг случай – предпочитате да вършите делата си от дома си или пък имате нужда да намалите темпото, да обърнете малко повече внимание и на лични въпроси и т.н.

През тази седмица могат да ескалират важни и показателни събития, които ще покажат до какво са довели ваши минали действия и във връзка с професионалната ви реализация. Тази тенденция ще се съхрани през идния около месец, но към настоящия период вие ще имате достатъчно подсказки в тази посока, може да получите вид удовлетворение, което да възнагради всички полагани от вас усилия до този момент.

Ако случващото се не ви удовлетворява, тогава може да предприемете базисни преобразувания, които да преобразят статуса ви, да ви насочат към нови занимания, които ще ви помогнат да разгърнете творческия си потенциал, да откриете свое място, където ще получавате по-широка подкрепа… това предстои.

Информационният поток продължава да е много усилен и пали силни страсти в душата ви, може да чувате хубави думи, приятни предложения, самите вие да си служите с думите така, че по-лесно да привличате внимание и одобрение. Евентуална уловка може да съществува в крайните реакции, тоест лесно можете да преминавате от доброжелателен разговор в по-разгорещен спор или дори конфликт. Ако не се преминават граници на добрия тон, дори и понякога да се чувствате предизвикани, а използвате комуникацията за получаване на знание, укрепване на връзки и постигане на по-далечни цели, тогава този аспект ще е проводник на големи ползи.

Все пак ще се тестват връзки и договори за здравина до 15 ноември и които се скъсат, значи са безперспективни.

Някои от вас могат да срещнат любовта на път, ако все още са сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Намерете ни на плажа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ