СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Още от началото на седмицата Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до 26 август.

Това е много рядко астрологично събитие, което ще ви подтикне да зададете едно голямо ново начало в живота си или това ще ескалира по външни и независимо че от вас причини, които ще ви потикнат да бъдете по-инициативни, за да не пропускате шансове или пък понеже се налага да защитите интересите си.

Каквото и да е, успехи, до които се доберете през това време после ще се развиват почти по инерция и през следващите около две години и половина, имайте го предвид, така че си струва да бъдете по инициативни или пък да имате някаква по-дългосрочна стратегия.

На този етап от вас може да се изисква да отговорите на повишени очаквания, може би да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори, лични или делови, да се справите с повишена конкуренция…

Вашата енергичност, прецизност, стремеж към съвършенство – почти ще ви гарантира шанс да излезете победители. Въпреки всичко не е препоръчително да се въвличате в конфликти и противопоставяния, които могат да се превърнат в повод за сериозни предизвикателства, които после ще трябва да преодолявате.

Балансирайте между вашия и чуждия интерес, така ще се справите оптимално добре.

Ако това е невъзможно в някои случаи, тогава през втората част на тази и през следващата седмица вие ще прекратите контакти или ще се дистанцирате от тях, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Звездите ще изкарат на повърхността в по-ярки краски евентуални различия между вас и ваш партньор, ако има такива, нека това да се превърне в повод да изчистите недоразуменията, ако желаете разбира се.

Докато Марс е в Дева, вие в значима степен ще се оказвате „капитани на собствения си житейски кораб“, ще имате избор, това е сила и отговорност. Марс ще повдигне тонуса и адреналина ви, насочете тази енергия в по-дългосрочна и конструктивна посока, иначе ще прерасне в нервно напрежение или пък ще се изправите пред стена от вид противопоставяния, които ще трябва да преодолявате.

Мнозина ще се разтоварват в приятна компания, вашата популярност ще расте, може да получите внезапни и позитивни известия, от които да се възползвате. Може да вземете по-добри обществени позиции, да се сдобиете с по-голяма популярност.

Меркурий, вашият покровител, преминава в Лъв още на 11 юли и ще усили вашата интуиция, но и емоционалност, пазете се от крайности… Доверявайте се на инстинктите си, не изказвайте всички намерения, така ще ги реализирате по-лесно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени