СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Още от началото на седмицата Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще остане в този сектор до 26 август.

Това е много рядко астрологично събитие, което ще ви подтикне да зададете едно голямо ново начало в живота си или това ще ескалира по външни и независимо че от вас причини, които ще ви потикнат да бъдете по-инициативни, за да не пропускате шансове или пък понеже се налага да защитите интересите си.

Каквото и да е, успехи, до които се доберете през това време после ще се развиват почти по инерция и през следващите около две години и половина, имайте го предвид, така че си струва да бъдете по инициативни или пък да имате някаква по-дългосрочна стратегия.

На този етап от вас може да се изисква да отговорите на повишени очаквания, може би да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори, лични или делови, да се справите с повишена конкуренция…

Вашата енергичност, прецизност, стремеж към съвършенство – почти ще ви гарантира шанс да излезете победители. Въпреки всичко не е препоръчително да се въвличате в конфликти и противопоставяния, които могат да се превърнат в повод за сериозни предизвикателства, които после ще трябва да преодолявате.

Балансирайте между вашия и чуждия интерес, така ще се справите оптимално добре.

Ако това е невъзможно в някои случаи, тогава през втората част на тази и през следващата седмица вие ще прекратите контакти или ще се дистанцирате от тях, които нямат място в бъдещето ви развитие.

Звездите ще изкарат на повърхността в по-ярки краски евентуални различия между вас и ваш партньор, ако има такива, нека това да се превърне в повод да изчистите недоразуменията, ако желаете разбира се.

Докато Марс е в Дева, вие в значима степен ще се оказвате „капитани на собствения си житейски кораб“, ще имате избор, това е сила и отговорност. Марс ще повдигне тонуса и адреналина ви, насочете тази енергия в по-дългосрочна и конструктивна посока, иначе ще прерасне в нервно напрежение или пък ще се изправите пред стена от вид противопоставяния, които ще трябва да преодолявате.

Мнозина ще се разтоварват в приятна компания, вашата популярност ще расте, може да получите внезапни и позитивни известия, от които да се възползвате. Може да вземете по-добри обществени позиции, да се сдобиете с по-голяма популярност.

Меркурий, вашият покровител, преминава в Лъв още на 11 юли и ще усили вашата интуиция, но и емоционалност, пазете се от крайности… Доверявайте се на инстинктите си, не изказвайте всички намерения, така ще ги реализирате по-лесно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Осмелявате ли се?

Ако сте пропуснали
Най-четени