СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 10.07.2023 – 16.07.2023

x


Голяма част от случващото се движи повече по инерция…

Сега вие може да получите награда за положени от вас до този момент усилия. Случващото се ще ви даде шанс да повишите доходите си, да заемете по-престижни обществени позиции, да превъртите предизвикателства в полза. Така и ще бъде, ако се движите в правилна посока.

Същевременно навлизате в период, през който звездите ще изискват от вас да се разграничите от всичко, което е изживяло своето време, само ви натоварва, но не ви носи удовлетворение…

Ако има такова, това ще бъде все по-видно и ще ви подтикне да вземете мерки. Някои от вас ще се захванат с дела, с които трябва да наваксат, защото са изостанали или са на път да излязат от контрола ви.

Ако това е невъзможно, тогава вие ще се разграничите от ангажименти, ще ги оставите зад гърба си, защото те са безперспективни, натоварват ви, но без желания резултат.

В края на тази и началото на следващата седмица ще можете да надникнете в по-далечното бъдеще, ще можете да разберете какво подпомага професионалната ви реализация, какво препятства успехите ви на работното място.

В този процес може да се наложи да преодолеете някакво предизвикателство или трудност преди да излезете победители. Постепенно, през втората част на тази седмица и през следващата, ще се очертаят отговори, които касаят вашата работа.

На този етап не е полезно да пресирате събитията, а по-скоро да следвате спонтанно възникнали шансове, да елиминирате слабости, дори да се движите по течението…

Ако нещо иска да напусне животът ви, пуснете го, защото това ще е признак, че няма енергия, за да продължи напред.

Венера почти е спряла своя ход, подобно на нея, вие може да се колебаете по кой път да поемете, какъв да е вашият подход и може много скоро да размислите, така че да действате различно и да получите по-добър резултат от преди, но това тепърва предстои.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени