СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Вие сте в отличен период, през който можете да повишите доходите си, можете да спечелите нещо важно за вас или да материализирате мечтите си. Полагани усилия в тази посока задължително ще имат своите позитивни резултати.

Вие преосмислете източниците си на доходи, така можете да си върнете минала възможност и стабилни източници за печалба или пък да поправите евентуални грешки, да наваксате с пропуски, които пак така ще ви действат стабилизиращо и обогатяващо.

Ако не всичко се случва точно така, както искате или очаквате, тогава това ще е признак, че трябва да потърсите нещо друго и по-подходящо за вас, а то постепенно ще се разгърне и в бъдеще.

Трябва да се има предвид и да се подчертае, че промени, които се проявят сега и са свързани с финансовото ви състояние, ще ви съпътстват дълго, за следващите месеци, а може и години, така че си струва да бъдете по-инициативни по тази тема и усилията ви ще бъдат възнаградени или ще се развиват после и с доза инерция, подобно на снежна топка, която се върти и уголемява.

Въпреки всичко, не са изключени и повишени разходи, ако има нещо, което ви дестабилизира финансово, това ще бъде по-видно във вторник и сряда и нека да е повод да се вземат евентуални мерки, да се преосмислят приходи/разходи и т.н.

През тези дни не е препоръчително да се поемат финансови рискове. Повечето от вас се радват на подкрепа от страна на своето семейство или пък ескалират положителни промени във вашия дом, възможни са инвестиции, които ще хармонизират и подобрят  атмосферата у дома.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Коженото яке – must have за всеки повод.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ