СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 11.10.2021 – 17.10.2021

x


Ежедневието ви е доста динамично, не ви липсва компания, напротив – в близкото ви обкръжение има хора, които ви въодушевяват, ентусиазират, стимулират да се развивате в определена посока.

Вие водите много интересни или полезни разговори, които се превръщат в проводник на възможности или шанс да осъществите конкретни цели и следствие на подкрепа и одобрение от страна на околните.

Вие сте в отличен период да създадете и укрепите връзки, които имат значение за бъдещия ви просперитет, успехи, чувство на щастие. Постоянно може да получавате предложения, важни новини, въпрос на избор е как ще реагирате.

Сега можете да се справите с повишена конкуренция, да отговорите на повишени изисквания, повечето от вас си служат с думите като с оръжие, водите битки, печелите победи, привличате внимание, а вашата популярност расте.

Препоръчително е сега да укрепите важни за вас отношения, ще имате такава възможност, това могат да бъдат партньорските ви отношения, ако имате човек до себе си, може да обсъдите теми, които да имат дългосрочно отражение и още повече да ви сближат, да задълбочат вашите чувства и т.н.

Ако сте сами, тогава сега можете да срещнете любовта…

Бъдете по-комуникативни, споделяйте желания и намерения, и вероятността да ги постигнете ще нараства значително. Въпреки всичко, някои от вас може да се сблъскват с неразбиране и с определени личности на работното си място.

Какви предизвикателства трябва да преодолявате в работата си, дали това са повишени изисквания, голяма натовареност или сблъсък с власт-имащи личност, разбирате във вторник и сряда и нека това да се превърне в повод да вземете своевременни мерки, за да се справите и си изградите правилна стратегия, за да избегнете евентуални усложнения в бъдеще, защото в началото винаги по-лесно се влияе…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени