СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Меркурий, вашият покровител, преминава в зодиакалния знак Близнаци още от началото на седмицата, а това постепенно ще усили вашата социална активност, може да се почувствате по свободни, динамични в своето ежедневие или решение.

Ще търсите най-бързия и лесен, благоприятен начин, за да осъществявате вашите намерения. И действително ще успявате. В този процес някои от вас ще защитават идеите и желанията си по-безкомпромисно, а ако се налага – ще се дистанцирате от личности, които застават на пътя просперитета вие или вашето щастие.

Възможно е, част от важни за вас хора, включително партньори лични или делови да бъдат на различно мнение от вашето собствено, да ескалират евентуални спорове.

Вие може да въздействате на всичко това чрез вашата аргументирана теза и дар словото ви, ако в някои случаи това е невъзможно, тогава ще си направите сериозни равносметки, привързаността с определени личности може да охладнее, ако съществуват илюзии, ще се разделите с тях, а в по-крайна форма – ще прекратите онези отношения, които са безперспективни. При всички случаи – звездите силно акцентират върху вас и вашето обкръжение, изискват от вас анализи и съответни действия, за да продължите напред по-силни, без да се налага да влачите тежести, все пак ще бъде въпрос на равносметка и избор от ваша страна.

Добрата новина е, че пред вас перманентно ще се разкриват варианти, част от които могат да сбъднат ваше съкровено желание или пък ще се превърнат във вид удовлетворение и награда за вашето усилие…

Понякога това може и да е „авариен изход“, при всеки ще е различно, но обединяващо правило е, че все ще се намери нещо, чрез което да получите удовлетворение, вид  подкрепа, която да порадва сърцето ви.

Само една малка част от онова, което изпитвате е видна, чувствата на мнозина са много дълбоки и се ревизират, пречистват, докосват душата ви, усилват интуицията ви, така може да предпочетете най-правилния подход, за да укрепите сърдечни връзки, ако се нуждаете от това или пък да направите важен избор…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени