СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 12.06.2023 – 18.06.2023

x


Колективът, в който съществувате, ви оказва много силно въздействие, той може да подпомогне вашите честолюбиви планове, но може да се превърне и в проводник за неприятни промени или дори загуби.

От тази гледна точка, през настоящата седмица от вас може да се изисква да направите своеобразна чистка на своето обкръжение или пък да внимавате кого допускате до себе си, също да изберете оптимално правилна стратегия спрямо онези, които влияят на благосъстоянието ви като не губите крайните си цели от поглед и за да се предпазите от евентуални щети.

По различни поводи все още може да ви се налага да се доказвате пред околните, защото сте под „светлината на прожекторите“, заемате подобна длъжност, на нова позиция сте или пък бъдещите ви перспективи зависи от вид одобрение.

Каквото и да е, през втората част на периода все повече ще нарастват възможностите вие да утвърдите авторитета си, да постигнете успехи, които ще допринесат за по-престижни позиции, по-широки възможности вследствие на одобрение и т.н.

Вашите амбиции растат, мнозина действат с голям размах, това е много мощна енергия,  която действително е способна да преобрази живота ви, трябва да я използвате в оптимално конструктивно направление.

Може да се появят обстоятелства или конкретни личности, които да ви въодушевят и още по-силно да ви стимулират.

Вие сте в период, през който можете да постигнете резултати, на които ще разчитате дълго,  възползвайте се по оптимален начин.

Новолунието, което е на 18-ти юни ще ви даде право на втора възможност да реализирате желанията си като създавате и укрепват и връзки, които могат да допринесат за това, но и се пазите от други, които не са коректни…

Това ще определи много или всичко…

В любовта – привличате с лекота вниманието и онова, което най-много искате, любим човек и т.н. Може да преживеете доста приятни мигове, а някои да се отдадат и на по-шумни забавления, да прекарвате повече време навън, а това да укрепва чувствата.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес смело комбинираме принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени