СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП дева 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Водеща тема за повечето от вас ще бъдат партньорските отношения или пък други важни за вас връзки, които влияят на общественото ви положение, кариерно развитие, „върху постижения“. В оптимален случай ще използвате тази мощна енергия, за да изчистите евентуални недоразумения между вас и любим човек, ако има такива, те сега ще ескалират и нека това да се превърне в повод да ги отстраните от пътя си чрез разяснителни разговори, вземане на решение и т.н.

В друг случай – вашият партньор просто може да има нужда повече от вашето внимание.  Ако различията между вас са твърде големи, не може да намерите общи теми или дори интереси, тогава вие ще прекратите съответната връзка.

В чисто професионален аспект – налага ви се да се доказвате повече при другите, така може да се справите с повишена конкуренция или пък повече изисквания, но това е отлична причина да се докажете и се проявите в най-голямата си сила.

На този етап вие постигате по-лесно цели, когато обединявате усилия с определени хора, като работите в съдружие, имате на кого да разчитате. Всъщност, повечето от вас ще действат или ще реагират точно така и ще имат на кого да разчитат.

Все пак е полезно да се пазите и от влияния, които не са съвсем честни, може да ви се внушава една или друга истина, която не е във ваша полза, може определени личности да са повод за ярки емоционални преживявания, чрез които вие да изгубите граници, посока на развитие… Изглежда, че сега ще бъде най-важно да „отсявате сеното от плявата“, по друг начин казано – да внимавате на кого се доверявате и допускате до себе си.

Ще има хора, които ще ви стимулира да се развивате, но и такива, които мога да ви изместят или да предизвикат не твърде желани промени.. Ако внимавате всичко ще е наред.

През втората част от седмицата постепенно ситуацията се стабилизира.

От 19-ти март Меркурий, вашият покровител, ще транзитира през зодиакалния знак Овен и от този сектор ще усили вашата решителност, борбеност, пробивност, лидерски качества и способност да се справите с всякакви предизвикателства…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени