СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, през който може да ви се налага да направите някакъв избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие, в среда на съществуване, финансово състояние и т.н.

Може да се чувствате в плен на ярки емоционални преживявания, които правят картината по-цветна, понякога и нереалистична.

Много скоро всичко ще се промени, на този етап е препоръчително да следвате естественият ход на събитията и да не губите крайни цели от поглед, собствените си интереси, така ще направите най-добрия избор. Някои от вас ще се заемат с уреждането на наследствени дела, други ще защитават интересите си в повишена конкурентна среда, която понякога може да си служи с нечестни средства, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни.

Ще има и такива, които активно ще защитават интересите си пред хора, които влияят на благоденствието им.

От вас ще се изисква да проявявате повишена приспособимост, действате или реагирате по- гъвкаво, за да излезете победители.

Взаимодействието с финансови и държавни институции не е твърде лесно, така че ако имате възможност отложете за следващата седмица.

През втората част от седмицата ще се чувствате все по-стабилни, вероятно и не без причина, а защото се появяват хора или обстоятелства, които ви действат по този начин, намирате изход или решение от сложни въпроси, появяват се варианти и със съответните позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени