СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.03.2023 – 19.03.2023

x


Вие се намирате в силно трансформиращ период, през който може да ви се налага да направите някакъв избор, който ще определи бъдещи перспективи на развитие, в среда на съществуване, финансово състояние и т.н.

Може да се чувствате в плен на ярки емоционални преживявания, които правят картината по-цветна, понякога и нереалистична.

Много скоро всичко ще се промени, на този етап е препоръчително да следвате естественият ход на събитията и да не губите крайни цели от поглед, собствените си интереси, така ще направите най-добрия избор. Някои от вас ще се заемат с уреждането на наследствени дела, други ще защитават интересите си в повишена конкурентна среда, която понякога може да си служи с нечестни средства, така че е препоръчително да бъдете по-внимателни.

Ще има и такива, които активно ще защитават интересите си пред хора, които влияят на благоденствието им.

От вас ще се изисква да проявявате повишена приспособимост, действате или реагирате по- гъвкаво, за да излезете победители.

Взаимодействието с финансови и държавни институции не е твърде лесно, така че ако имате възможност отложете за следващата седмица.

През втората част от седмицата ще се чувствате все по-стабилни, вероятно и не без причина, а защото се появяват хора или обстоятелства, които ви действат по този начин, намирате изход или решение от сложни въпроси, появяват се варианти и със съответните позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени