СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото или традиционно обкръжение, ще се превръщат в повод за възможности над средното ниво, така че да надскочите успехите си, да разширите хоризонтите си на развитие.

Изключително позитивно ви действа комуникацията с интелигентни личности, които могат да допринесат за вашия собствен просперитет.

Демонстрацията на висока квалификация, теми свързани с повишаване на знанията, посещение на курсове, всичко това ще е повод за благоденствие и ще е съпътствано от доза късмет.

Добре ще се развиват въпроси, които се отнасят до юридически казуси, подписване на дългосрочни документи, но предимно през първата част от седмицата.

През втората част от седмицата е препоръчително да се пазите от недоразумения, борба за власт,  буквално и в по-широк смисъл.

В друг вариант – ежедневието ви може да стане по-напрегнато поради допълнителни изисквания на работното място, недоразумение с някои колеги или пък принудителни командировки. Ако на работното ви място предстоят преобразувания ритъма в ежедневието предстои да се промени за по-дълъг период, тогава вие ще разберете това сега, за да вземете оптимално правилни мерки, ще влияете силно на тенденциите и според собствените ви реакции, изглежда, че ще имате някакъв избор.

От 16 май Меркурий, вашият покровител, ще транзитира през Телец, ще усили вашата воля,  постоянство и непреклонност, но и способност повече да защитавате интересите си, дори и просто като не отстъпвате от тях.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени