СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.05.2024 – 19.05.2024

x


Изключително силен период за успехи, до които можете да се доберете, а след това да разчитате на тях през следващите месеци и години.

Някои от вас ще направят пробив в кариерното си развитие, други ще променят общественото си положение чрез премествания, трети като сключат брак, а между вас може да има и такива, които ще се разделят от вредни партньори, които спъват развитието ви, ако те съществуват.

Звездите ще разчистят от пътя ви всичко деструктивно, което препятства или спира собствения ви растеж напред и нагоре, така че не бива да съжалявате, ако нещо си отиде от живота ви.

Възможни са изненади, спонтанни обстоятелства, които в повечето случаи трябва да водят до своеобразен прогрес.

Около вас може да се появят личности или пък вие ще ги привлечете, които действително са способни да преобразят начина ви на съществуване.

Креативни, изобретателни, амбициозни лица ще вперят поглед във вас самите, ще ви амбицират, помагат, ще преобразяват ваши бъдещи перспективи на развитие.

Сега може да излезете от зоната си на комфорт, да действате по-смело, да допускате нещо различно, но единствено така да се откъснете от нещо неудовлетворяващо или пък да допуснете по-добри резултати от преди.

Любовта – филтрира се от разума, ако вашият партньор гледа заедно с вас в една посока, тогава всичко ще е наред.

Ако между вас и вашия партньор, личен или делови, съществуват различия, тогава те ще ескалират през втората част от седмицата, може да чуете и да изкажете думи, които имат широко отражение, на повърхността могат да излязат тайни и нека всичко това да има очистващ и оздравяващ ефект, така и ще бъде, ако връзките са перспективни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени