СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние, което показва, че важни за вас връзки ще се обновят и променят, понякога и по един бърз, дори изненадващ начин.

Вие ще можете да укрепите отношения, които са перспективни, надеждни, можете да извършите някакви  положителни преобразувания, така че да изчистите евентуални недоразумения.

Когато това е невъзможно, тогава вие внезапно и бързо  ще влизате в „ словесни двубои“, дори „войни“,  за да защитавате интересите си,  за да наложите мнението си, за да не позволите да бъдете изместени или пък да ви навредят.

В повечето случаи ще успявате и ще използвате доста креативен и изобретателен подход,  вашият интелект,  остроумие,  ще си служите с  думите като с оръжие.

Въпреки всичко контакти, които са ненадеждни, договори, които са без перспективни- ще бъдат прекратени, понякога и по един доста предизвикателен, шумен начин и с широко отражение.

Все пак е препоръчително през настоящата седмица да се пазите от конфликти,  от които трудно ще се измъкнете и със съответните последици, които могат да навредят дори и върху репутацията ви или поне ще внесат известно напрежение. Внимавайте и всичко ще е наред…

Ако  се дистанцирате от определени личности или среда, много често  това ще се оказва и във ваша полза, за да се предпазите от бъдещи недоразумения,  меко казано…

Повечето от вас ще разчитат на близките си, на семейството си, на любими хора, на децата си.

Може да инвестирате в дома си или пък ще усещате морална и материална подкрепа от страна на  близките ви, семейството ви…

Във финансов аспект- извличате ползи или намирате начин  да превъртите предизвикателства в полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени