СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 13.11.2023 – 19.11.2023

x


Седмицата стартира с новолуние,  което ще изисква обновление и промяна,  която може да засегне  всички нива от вашия живот и да го преобрази „от корен“.

За някои това мога да бъдат трансформации,  които засяга дома,  семейството,  местоживеенето,  а за други- кариерното развитие,  което се рестартира… Обединяващо правило е,  че  случващото се  ще има широко отражение върху вашия социален статус,  обществено положение,  бъдещи перспективи на развитие…

Сега вие може да се захванете с изчистване на евентуални недоразумения у дома, оздравяване на най-близки връзки, справяне с битови и имотни казуси. В такъв случай от вас ще се изисква  да бъдете по- диалогични,  гъвкави в общуването,  дори и да се чувствате предизвикани  за обратното,  ако не губите крайните си цели от поглед,  тогава ще осъществите желаното, ще намерите начин… Ще бъдете силно мотивирани от дълбоки вътрешни страсти, крайности в емоционалните преживявания, които пак така ще ви подтикват да бъдете крайни във ваши решения, за да извлечете полза от обективно сложна и динамична среда.

Мнозина ще чувстват прилив на адреналин,  ще имат предчувствия, инстинктите им ще бъдат  активирани до краен предел  и ще ви насочват,  ще ви карат да действате,  за да бъдете по-щастливи,  така че да разчупите статуквото и да не се примирявате с неща, които не ви носят удовлетворение.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения във вашия дом,  които после ще се изчистя трудно и ще имат широко отражение.

Трябва да пазите интересите си внимателно и без спонтанни реакции, които мога да предизвикат загуби, морални или материални.

Случващото се често ще бъде с елемент на изненада,  ще размести пластовете под краката ви  и нека това да се превърне в повод  тези пластове да се наместят така, че да се сниши напрежение,  да се намери изход и решение.

Когато става въпрос за професионалната ви реализация,  тогава сега можете да получите награда за полагани от вас до този момент усилия,  ако това е невъзможно, тенденциите не се развиват в такава посока, тогава вие ще си потърсите и намерите нещо ново и по-перспективно, което отговаря на вашите изисквания.

Някой от вас ще инвестират в дома си, други могат да закупят жилище, трети ще се захванат с наследства  или пък ремонти…

Общуването е проводник на възможности,  повечето от вас ще има на кого да разчитат, кой да ги подкрепя, ценете високо подобни личности.

Водите успешни преговори и разяснителни разговори,  така че да спечелите нещо ценно за вас.

Често може да се оказвате в центъра от внимание, а това да порадва сърцето ви или да погали егото ви.

В любовта и при повечето от вас цари хармония, стига да прекарвате повече време навън,  а не да се занимавате с битовизми…

Лек флирт може бързо да прерасне в нещо повече, ако сте сами.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени