СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 14.12.2020 – 20.12.2020

x


Новолунието от началото на седмицата  ще ви даде шанс да обновите средата си на съществуване, това приоритетно може да засегне вашият дом и семейство, но не само.

Звездите ще ви дадат шанс да се справите с имотни казуси като инвестирате в недвижимо имущество или пък уредите наследствени въпроси, вариантите са много и различни, но в повечето случаи се тълкуват като позитивни, подкрепящи ви.

В друг случай – акцентът може да е върху хармонизирането на средата, изчистване на евентуални недоразумения с членове на семейството, премествания и т.н.

Каквото и да е, препоръчително е да се възползвате от импулса на тази мощна енергия и да я насочите в посока, която желаете да прораства и през идните месеци, а може и години.

Ако все пак с вашия партньор възникнат недоразумения или обърквания, опитайте се да ги стопирате своевременно, за да не им позволите те да прорастват също и със съответните последици.

Повечето от вас ще трябва по-добре да разпределят времето си между лични и служебни приоритети и тази тенденция постепенно ще расте, а на вас все повече ще ви се налага да преразпределяте приоритетите си… Повечето от вас ще се радват на шансове за просперитет в професионалната реализация, а това като скачени съдове ще се отразява и на семейната среда, лични въпроси и т.н.

На този етап получавате първи подсказки, които в бъдеще ще се усилват, хубаво е съзнателно да акцентирате върху възможностите и да се опитате да изчистите евентуални негативи.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ