СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 14.12.2020 – 20.12.2020

x


Новолунието от началото на седмицата ще обнови вашите връзки, среда на съществуване.

Вие ще имате шанс да оздравите важни за вас отношения, но също така и да създадете нови, които ще ви бъдат много полезни. Може да получите интересни, полезни новини и предложения, от които да се възползвате. Информационният поток е много усилен и в повечето случаи ще ви носи възможности.

Не е изключено част от чутото да не е твърде по вкуса ви, то може да се отнася до професионалната ви реализация, в такъв случай своеобразен изход или решение може да откриете в подкрепата от страна на енергични и инициативни личности, ваши партньори лични или делови, така че ако поискате помощ в един по-широк смисъл, ще се намерят хора, които да ви подкрепят и да подпомогнат вашите желания.

Не бива да пренебрегвате нищо чуто през настоящия период, то ще ви показва нови шансове, евентуални опасности, перспективи на развитие. Мнозина от вас ще бъдат социално много активни, ще преговарят за интересите си и така е правилно, защото споделянето на идеи, намерения, ще се превръща в най-краткия и подходящ път да ги реализирате на практика.

Постепенно ще се усили желанието да излезете извън границите на познатото и да осъществите ваша сърдечна мечта, да премахнете пречки и ограничения, вид тежести, които са ви натоварвали до този момент… Тази тенденция ще се усилва и през идните седмици, че и месеци и действително ще ви надари с повече шансове, ще може да разчитате и на доза късмет… Това в перспектива… На този етап преговаряйте, водете разяснителни разговори, създавайте и укрепвайте връзки. Ако все пак някои контакти се прекратят или служебни договори, не бива да съжалявате, защото те много скоро ще бъдат заменени от нещо по-добро и перспективна.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Мини рокля – макси стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ