СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 15.01.2024 – 21.01.2024

x


Едни от най-важните трансформации между вас и любими хора – от партньор до пораснали деца, вече приключват. В този процес повечето от вас ще бъдат доста активни, така че да насочват тези тендеции в оптимално позитивна посока. Може да помагате на близките си,  също да изчиствате евентуални недоразумения, може да водите разговори, които да ви сближат още повече, да направят отношенията ви по-здрави или с незабравими моменти.

Подходящо време да оставите зад гърба си нещо деструктивно, токсично, ако е имало такова.

Не са изключени ярки емоционални преживявания, докосващи дълбоко душата и които ще определят посоката и бъдещи перспективи, които засягат съответни сърдечни връзки.  Вашето своеобразно включване в живота на вашето обкръжение ще бъде доста конструктивно и стабилизиращо, ще действате целесообразно, думите ви и реакциите ви ще имат значимо отражение, може да се възползвате.

Повечето от вас ще се чувстват в свои води, ще притежават доза късмет, ще се чувстват подкрепени от хора и обстоятелства.

Общуването с личности, които са влиятелни или власт-имащи, стоящи далеч от вас, ще са повод за радост или чувство за щастие.

Някои от вас може да пътуват за развлечение или по работа, но все така успешно.

През втората част от седмицата ежедневието забързва своя  ритъм, ставате по-натоварени от ангажименти или най-важна тема се превръща вашата работа и професионална реализация.

Ако в този сектор предстоят промени, тогава ще усетите „ветровете на промяната“ още в началото. Не като вас да се превърне в повод и съответна приливна вълна, която може да ви отведе напред и нагоре към ваши високи и честолюбиви планове, своеобразна власт, ако се стремите към такава.

Ако това не е ваша тема, тогава трябва да бъдете по-внимателни в ежедневието, да не се претоварвате, да се освободите от всичко вредно или токсично, за да бъдете по-здрави,  вслушвайте се във физическото си състояние, за да вземете своевременни мерки, ако се налага.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Може да носите каквото ви харесва и както ви харесва. Важното е да изглеждате женствена и секси.“, Вивиан Уестууд

Ако сте пропуснали
Най-четени