СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.01.2024 – 21.01.2024

x


През настоящата седмица могат да произтекат достатъчно важни събития, които касаят вашата професионална реализация. Някои възможности могат да останат в миналото завинаги, защото са изчерпани, други ще се трансформират до степен, която да ви носи удовлетворение, а ако това е невъзможно, тогава ще можете да си потърсите нова работа,  която да кореспондира с ваши високи и честолюбиви планове.

При всички случаи се намирате в период, който изисква известни трансформации, така че да се наместят пластовете в бъдеще перспективен развитие, които оптимално да кореспондират с вашият потенциал и амбиции.

Чудесен момент да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да попаднете под опека на личност или да получите вид одобрение от шеф, от институция, от делови партньор, така че по-лесно да се справите с евентуални предизвикателства, да стабилизирате положението си и да постигнете резултати, които после ще се развиват почти по инерция, ще можете да разчитате на тях през следващите месеци и дори години.

Точно сега е подходящо да направите пробив в кариерното си развитие, някои от вас ще получат такъв шанс като резултат от усилия, които са полагали до този момент и ето, че сега се радвате на известия и предложения, към които сте се стремели дълго. В друг вариант – това може да е нов път, по който тръгвате, а той може да се окаже дългосрочен.

През втората част от седмицата все по-важна тема за вас стават партньорски връзки, лични или делови. Навлизате в период, през който вашите амбиции за популярност ще растат от една страна, а от друга – вашите успехи ще се определят над обичайното от „отсрещната страна“, това може да е любим човек, но може и да е влиятелна личност, с която делегирате отговорности.

Партньорските връзки или въобще взаимоотношенията с другите ще започнат да се трансформират, това може да е напълно позитивно за вас, но вие трябва да усетите „от къде духат ветровете“, за да изберете вярната посока, да стопирате евентуални слаби звена, да насочвате и извлечете ползи, защото в началото винаги по-лесно се влияе….Сега стартира процес, който може да ви промени дълбоко, понякога това може да е съпътствано от емоционална драма, но и пречистваща, такава, която ще ви направи по-силни или свободни от токсични влияния, ако има такива.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени