СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 15.02.2021 – 21.02.2021

x


Вашият покровител Меркурий е ретрограден, а заедно с него и самите вие сте по-склонни от обикновено да изпитвате известни колебания, може да се връщате към миналото по различни поводи и да се стремите да отстранявате евентуални грешки и пропуски, които рефлектират върху професионалната ви реализация и не само.

Звездите ви дават да видите по-ясна картината около вас, а това винаги е полезно. Може да се превърне в повод да идентифицирате шанс, който преди сте пропуснали или пък да ви бъде по-ясно, защо той ви е подминал, не се е реализирал според очакванията ви. Някаква възможност може да се върне към вас и сега е моментът да я уловите, задържите и със съответните, позитиви за дълго, успехи, на които ще можете да разчитате поне до края на годината.

Подходящо време да пренаредите приоритетите си по важност, да се освободите от дела, които само ви натоварват, но не ви носят удовлетворения. В някои случаи това може да бъдат и навици, които вредят на здравето ви, помислете, това е оптимално подходящо време за такива равносметки, които ще ви направят по-благополучни, здрави и т.н.

На този етап ежедневието ви не протича по предварителен график, все нещо се обърква, забавя, спира… не пресирайте събитията, няма нужда, оформяйте само бъдещи перспективи чрез подходящи решения, които ще прораснат бързо през идните седмици.

Демонстрацията на висока квалификация е все така много полезна, както и общуването с влиятелни личности, включително такива, които са извън близкото ви, традиционно обкръжение.

Социалната активност, евентуални преговори или привличане на вид опека от страна на личности, които могат да подкрепят честолюбивите ви планове, се превръща във все по-водеща тема, изградете си стратегия предварително с кого да обедините усилия, за да се издърпате напред и нагоре, в обективно сложни ситуации.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в цвят фуксия NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

И нека бъде бяло от глава да пети.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ