СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 15.02.2021 – 21.02.2021

x


През тази седмица се обсъждат теми, които са свързани с нещо любимо, което може да докосне сърцето ви и да ви порадва. Например, може към вас да се възвърне минал шанс, който засяга любим човек или това са ваши взаимоотношения, които могат да се възвърнат към определени перспективи, които се отчитат за благоприятни за вас.

На този етап всичко е на забавен каданс, но точно в такива периоди вие имаме толеранс от време, за да набележите шансове, да ги фиксирате, намерите начини да ги утвърдите, а после това, което сте постигнали към настоящия момент като оценки, решения, анализи – да се разгърне и да се превърне в повод да порадвате сърцето си, да получите желаното и т.н.

Повечето от вас се радват на своеобразен късмет, звездите ви дават зелена светлина да разгърнете потенциала си, да демонстрирате най-доброто от себе си. Този процес обаче е съпътстван от равносметки, дали си струва цената, буквално и в преносен смисъл, също „какво давам, а какво получавам“ и т.н. На практика действително може да ви се налага да балансирате повече между ваши и чужди желания, намерения, визия за бъдещо развитие или пък да инвестирате време или чисто материални блага в близък човек. Вие ще прецените дали си заслужава.

При всички случаи взаимоотношенията на мнозина ще се тестват за здравина и ако всичко е наред, значи можете да се поздравите, това ще е отличен признак и показател, че ще разчитате на същото и в бъдеще.

Изостряне на контакти, конфликт на интереси или друго, което ви дестабилизира, трябва да бъде оценено внимателно, ще се набележат в по-ярки краски всички силни и слаби звена, но вие ще прецените какво да предприемете и накъде ще наклоните везните.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ