СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 15.03.2021 – 21.03.2021

x


Вие сте в прекрасен период да оздравите партньорските си отношения, можете да преживеете доста романтични мигове, също да скрепите чувствата си чрез важни решения, обсъждане на бъдещи перспективи на развитие.

Ако сте сами, тогава през тази седмица няма да ви липсва внимание и ако започнете връзка, тогава тя ще бъде доста перспективна, романтична, бих казала – неслучайна…

В друг случай – аспектацията на звездите ще ви даде шанс да се радвате на вид популярност от страна на вашето обкръжение, перманентно ще се намират хора, които да ги подкрепят, да ви подават ръка, ако се нуждаете от такава и да се превръщат в повод за сърдечна радост и удовлетворение. Ако имате деца, те също ще са повод за радост или гордост.

В професионалната ви реализация също можете да постигнете успехи, които ще ви действат стабилизиращо, така че да утвърдите авторитета си на работното място, да се справите с повишена конкуренция или пък да привлечете вид опека от страна на влиятелна личност.

На работното ви място в последно време перманентно ескалират изненади, които не винаги са приятни, но към настоящия момент се получава вид пролука, така че можете да въздействате на всичко, което ви дестабилизира или има негативен ефект върху реализацията ви, тази пролука ще продължи и до средата на следващата седмица, бъдете по-инициативни и ще можете да извлечете полза от почти всяка ситуация, а постигнатите успехи ще има дълготраен ефект…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността се крие в простотата…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ