СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 15.03.2021 – 21.03.2021

x


Вие сте в отличен период да се докажете на работното място, да постигнете професионални успехи или да извършите промени в този сектор от вашия живот, които ще бъдат базисни или пък дълготрайни. Следете за тенденциите, не пропускайте спонтанни възможности, които застават на пътя ви или пък бъдете по-инициативни в това направление и усилията ви задължително ще дават своите резултати.

Ако работата ви позволява да я извършвате и от дома си или пък е свързана със собствен бизнес, семеен бизнес, тогава ще постигате оптимално добри резултати. В друг случай – сега ежедневието ви е пряко свързано с ангажименти, които са и с близки хора, семейството ви и т.н., но вие можете да разчитате на тях, да делегирате отговорности, ако се нуждаете от това, вие ще се чувствате стабилни, защото има кой да ви подкрепя, така че устойчиво да вървите напред и нагоре.

Успех ви носят демонстрацията на висока квалификация, увеличаване на вашите знания, общуване с влиятелни личности или такива, които са извън близкото ви обкръжение. Всичко гореизброено ще ви даде шанс да постигнете по-високи резултати, да разширите границите на възможното пред себе си и като осъществите ваша сърдечна мечта, реализирате в собствения си потенциал по оптимално добър начин.

В любовта – вие сте в подходящ период да оздравите партньорските си отношения и да изчистите евентуални недоразумения, които може да са възникнали през изминалите около два месеца.

Това е пролука от време, през което можете да се справите с всички различия или предизвикателства, които са застанали на пътя ви, стига да искате разбира се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ