СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Погледът на повечето от вас ще бъде отправен към по-далечни перспективи на развитие,  защото в живота ви ескалират подобни промени и изискват от вас да сглобите една цялостна картина, така че да изберете най-верния път за вашето развитие.

Може да се каже, че на този етап притежавате доза късмет, защото сте подкрепени от хора и обстоятелства, които ви действат стабилизиращо, помагат ви да изпъкнете или да осъществите ваши честолюбиви планове. Звездите ви дават шанс да надскочите успехи,  които сте постигнали до този момент.

Това, което ще ви дърпа напред и нагоре, продължава да бъде вашата висока квалификация, практични оценки, целесъобразност във вашите действия, уважение, което получавате от околните поради вашата линия на поведение.

Сега вие може да попаднете под нечия опека, която ви действа стабилизиращо и чрез която по-лесно ще осъществите вашите намерения. Някои от вас ще могат да влязат в съдружие,  а ако в миналото някои обещания или уговорки са се забавили, обърквали, сега бързо ще наберат скорост в направление, което ви интересува.

Добре ще се развиват дела, които включват подписване на договори, те може да бъдат дълготрайни и надежни…

Може да получите важни документи, да се справите със спорни и юридически казуси, ако това ви интересува. Ако се придържате към факти и истина – силата задължително ще е на ваша страна.

Някои от вас може да се интересуват от повишаване на квалификацията, за това пак така ще получите „зелена светлина“.  Други може да решат да пътуват, да променят своето местоживеене…

Новолунието, което е на 19-ти май, ще имплантира допълнителна сила и енергия на тези процеси, така че ще ги ускори, те ще се осъществят по-лесно или по-бързо. Меркурий е директен още от 15-ти май и ще подпомогне осъществяването на вашите идеи, желания и намерения.

На 17 май  Юпитер преминава в Телец и през следващата около една година все ще се намират хора или обстоятелства, които да ви въодушевяват, да допринасят за позитивни оценки, да правят вашите мечти по-цветни, а също и реалистични. Декорите около вас ще се преобразят, образно казано и мнозина вече усещат „ветровете на промяната“.

В любовта – вие се намирате в прекрасен период да стабилизирате вашите партньорски отношения.

Някои от вас може да решат да ги „циментират“ като сключат брак, други ще обсъдят по-далечни перспективи на развитие с техния любим, ще предприемат съответни стъпки в тази посока.

Ако сте сами и започнете нова връзка, тогава тя ще бъде стабилна и перспективна, дори и да е с партньор, който понякога изглежда по-взискателен и не твърде толерантен.

През последните дни на седмицата звездите в по-ярки краски ще ви покажат с какво можете да продължите напред и какво трябва да оставите зад гърба си. Полезно е да се пазите от инциденти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени