СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Фокусът на повечето от вас е върху чисто материални приоритети.

Не е изключено да сте в силно трансформиращ период, който ви дава шанс да превъртите всички предизвикателства в полза, така че да повишите доходите си, да заемете по-престижни позиции на работното място, така че да получите заслужена разплата за полагани от вас до този момент усилия, понеже ще получите признание за натрупан опит и авторитет.

Вие можете да „циментирате“ някои ваши успехи и следствие на подкрепа, одобрение  от страна на влиятелни или власт-имащи личности, такива, които влияят на благосъстоянието ви – общо.

Ако в миналото са се появявали някакви обърквания, забавения на документи или обещания, които сте получили, ето че сега всичко ще набере скорост в избрано или предпочитано от вас направление. Някои от вас може да са концентрирани върху  справянето с приоритети, които касаят наследства, взаимодействие с финансови или държавни институции…

Ето че подобни теми също получават шанс да се развият по оптимално добър за вас начин.

Новолунието, което е на 19-ти май, ще даде допълнителна енергия и шансове, така че по-лесно или бързо да се осъществят вашите цели. Някои от вас може да се захванат и с наследствени дела, други ще попаднат под нечия опека, това може и да е вид подкрепа на партньор, личен или делови, който им действа обогатяващо.

На 17 май Юпитер преминава в зодиакалния знак Телец и през идната около една година  може да ви направи подарък, който ще преобрази онова, което имате – общо.

Някои от вас и според възрастта ще се сдобият с детенце или внуче, други с нещо ценно,  което е най-приоритетно за тях, а го материализират и следствие на помощ, която получават от подходящи личности или институции…

Дори и на този етап вие може да погледнете в по-далечното бъдеще, за да разберете от каква посока може да  очаквате вашата „птица на щастието“… Хубаво е и да си изградите стратегия, която е по-дългосрочна, за да канализирате тази мощна енергия в оптимално предпочитана от вас посока. В любовта – ескалират силни и трансформиращи процеси и страсти, част от които ще изчистят евентуално напрежение, други ще оздравят още повече привързаността и чувствата между вас, ако в някои случаи това не е така, тогава трябва да вземете адекватни мерки, за да не излязат събитията извън контрол.

В края на седмицата се проявяват достатъчно важни тенденции, понякога те могат да бъдат превключващи и ще ви покажат на кого и какво можете да разчитате.

Не поемайте прекалено големи рискове и внимавайте на кого се доверявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени