СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 15.05.2023 – 21.05.2023

x


Вие се намирате в чудесен период, през който можете да извършите положителни промени в кариерното си развитие. Част от случващото се ще увенчате с успех, усилия, които сте полагали до този момент. Ако в близкото минало се е получило някакво объркване или забавяне, което касае вашето изкачване по йерархичната стълбичка, подобряване на вашите доходи, ако условията на труд го позволяват, сега всичко това ще се разреши и бързо ще започне да набира скорост, а вашите желания ще се материализират, осъществят на практика.

Може да направите пробив в избрано от вас направление или пък да постигнете успехи, на които после ще можете да разчитате през следващите месеци, до края на годината, а може и много по-дълго време.

На 19-ти май предстои новолуние, което ще даде допълнителна енергия и импулс, така че всичко запланувано ще се ускори и ще ви помогне по-лесно или по-бързо да осъществите честолюбивите си планове.

Ако в някои случаи това не е така, значи вие трябва да прелистите нова страница, така че да си потърсите и да си намерите нещо друго и по-подходящо за вас, което ще ви даде шанс да израствате…

Подобни възможности ще застават на пътя ви, особено, ако ги търсите. Юпитер влиза в Телец на 17 май 2023г. и ще остане в този сектор до 26 май  2024 г. Под това въздействие и през следващата около една година вие ще можете да осъществите едни от най-значимите си цели, към които сте се стремили дълго.

За едни това ще бъде признание, израстване в кариерата, осъществяване на мечти, към които сте се стремили дълго, някои може да сключат брак, зависи какво обсебва съзнанието ви – там ще се канализира тази мощна енергия.

От 20-ти май Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и вие ще усетите този преход като прилив на енергия, адреналин, които ще пробудят вашата инициативност, смелост, готовност да се борите за интересите си над обичайното.

Марс допълнително ще усили перспективи, които ще преобразят живота ви и то за години напред…

Марс ще е във вашия зодиакален знак до 10 юли и през това време вие ще реализирате енергийна програма, която после ще се развива почти по инерция през следващите около две години и половина…

В любовта – мнозина преосмислят чувствата си, ревизират ги и нека това да се превърне в повод да оздравите любовните си взаимоотношения, ако прецените че си заслужава.

Надниквате отвъд видимото и със съответните последици…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени