СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 16.01.2023 – 22.01.2023

x


Хора близки до сърцето ви – ваш партньор или пораснали деца, са повод за силни емоционални преживявания.

Причините за това мога да бъдат различни, например вие сте в процес, който трансформира вашите чувства и взаимоотношения или пък, около тях се случват промени, които ескалират и върху вас.

Към настоящия момент вие притежавате огромна вътрешна сила, доза късмет,  благодарение на които можете да насочвате тенденции в посока, която е предпочитана от вас.

Вие ще изберете направлението според дълбоки вътрешни преоценки, анализи и т.н.

Меркурий, вашият покровител, ще бъде директен от 18 януари, така че ако до скоро сте изпитвали някои колебания, ако някои процеси са се забавили или обърквали, сега те бързо ще започнат да набират скорост, а вие по-лесно ще постигате намеренията си. Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено от ангажименти.

Може да сте силно фокусирани върху това да се докажете на работното място или трябва да преодолеете някакво предизвикателство, след като се докажете това ще ви помогне да наложите авторитета си и да извоювате успехи, които са дълготрайни и които никой не може да ви отнеме.

Ако случващото се не е по този график, тогава вие може да решите да потърсите и намерите нещо ново, което не ви натоварва чак толкова много, дава ви шанс да растете професионално, да разгръщате потенциала си. В такъв случай ще можете да се възползвате от новолунието на 22 януари и да поставите едно голямо ново начало, което ще пораства и през следващите седмици и дори повече.

Подходящо време да обърнете внимание и на здравето си, да проведете оздравителни процедури или пък да промените нещо в ритъма на ежедневието си, така че да се чувствате по-добре, това ще има широко и позитивно отражение, ще бъде и като превантивна мярка…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени