СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 16.01.2023 – 22.01.2023

x


Едни от най-важните събития сега ескалират във вашия дом и семейство. Ако в миналото в този сектор са ескалирали някакви предизвикателства, които изискват „наместване на пластовете“, това може да бъде съпътствано от малки или по-големи „земетресения“, от необходимост за по-решителни действия, някакъв избор, който може да разтовари евентуално напрежение, да намери изход и решение от сложни и спорни въпроси…

Голяма част от тенденциите вече са набрали скорост, клонят към развръзки, може да са и извън контрола ви и по външни и не зависещи от вас причини.

Въпреки всичко и в рамките на възможното вие все още може да насочвате и влияете на съответните преобразувания, така че да ги канализирате в оптимално позитивна и подходяща за вас посока. Така някои от вас ще се справят с имотни или битови казуси, ще има такива, които ще потърсят и открият най-подходящото за себе си място под Слънцето,  понякога това може да изисква и премествания…

Ще има и такива, които ще отхвърлят спорни въпроси със свои близки и роднини, ако това е възможно и не са преминати определени граници. Каквото и да е, случващото се прилича на катарзис, след който настъпва повече спокойствие, разбиране и т.н.

Вие сте склонни да си правите равносметки, да се връщате към миналото и да преоценявате всичко ценно за вас. Може и да има причина за това, да кажем, че миналото ви застига по някакъв начин – чрез чувства или хора, които напомнят за себе си, стари партньори и т.н.  Вие достигате до дъното на истини, това ви действа „отрезвяващо“, охлаждащо страстите, но и стабилизиращо.

Ако всичко е наред между вас и любими хора, тогава и сега връзките ви ще станат още по-здрави, могат да се „циментират“, образно казано.

Ако съответните ретроспекции са в обратна посока /все пак зависи какво се е натрупало в миналото/, тогава вашите чувства може да охладнеят и до степен на замръзване, но не без причина…

В края на седмицата и на 22-ри януари предстои новолуние, което ще ви подейства освобождаващо, пречистващо и за повечето от вас ще има напълно позитивен ефект.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нещо от Chanel? Задължително!

Ако сте пропуснали
Най-четени