СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 17.10.2022 – 23.10.2022

x


До края на седмицата можете и трябва да постигнете успехи в чисто професионален или финансов аспект, на които после ще можете да разчитате през следващите месеци, а може и много по-дълго време.

Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция и според зададени вече тенденции, така че вие получавате награда за полагани до този момент усилия и можете да повишите доходите си, имате шанс да заемете по-престижни обществени позиции, ако условията на труд го позволяват.

Все още имате време да промените вашата работа, ако настоящата не ви удовлетворява, от следващата седмица това послание към вас ще спадне, имайте го предвид и се възползвайте сега, ако се нуждаете от това разбира се.

При всички случаи периодът е отличен да материализирате голяма част от вашите желания, от вас ще се изисква да проявявате по-висока инициативност, въпреки че част от шансовете сами ще застават на пътя ви.

Все пак е полезно да се пазите от манипулации, нечестна конкуренция, интриги, които могат да навредят на репутацията ви или изкачването ви към върха.

Ако някой има негативно въздействие върху вас, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да се превърне в повод да го отстраните от пътя си.

Повишени разходи също така са доста вероятни, но те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите, в любими хора и т.н.

Не са изключени недоразумения с вашия партньор, опитайте се да вникнете в по-голяма дълбочина, да откриете причинно-следствени връзки или скрити процеси, които ви влияят, ако има такива разбира се.

Овладейте ги, за да не ви действат ерозивно и в бъдеще.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ