СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 17.10.2022 – 23.10.2022

x


До 23 октомври Слънцето и Венера са във вашия зодиакален знак, надаряват ви с доза късмет, който може да усетите чрез по-голяма подкрепа от страна на хора, които са важни за вас, защото по-лесно привличате онова, което най-силно желаете. Имате възможност да разширите хоризонтите пред вас и затова може да ви помогне общуването с хора извън близкото или традиционното обкръжение, евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация.

Всичко това ще е проводник на възможности, но не е задължително да протича твърде гладко.

В този процес ще трябва да се пазите от измами, така че водеща задача за вас ще бъде да внимавате на кого се доверявате, също да бъдете изрядни в документи, ако ви се налага да уреждате такива.

На работното ви място или в ежедневието също могат да възникнат някои недоразумения и обърквания, те могат да се провокират от повишени изисквания, в по-неприятна форма – интриги и задкулисие, които по правило можете да идентифицирате и да отстраните от пътя си.

Не е изключено да възникнат допълнителни ангажименти, включително принудителни пътувания, необходимост да повишите квалификацията си, които пак така да объркат предварителните ви планове.

Нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си по важност или да отстраните от пътя си всичко, което ви действа деструктивно, има негативно отражение  върху реализацията ви и дори физическото ви състояние.

В дома и семейството ви или местоживеенето ви могат да ескалират важни преобразувания, голяма част от тях вие ще инициирате или ще насочвате в предпочитано от вас направление, така че крайният резултат и ефект в значима степен ще зависи от вас.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Розовото е състояние на духа.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ