СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.07.2022 – 24.07.2022

x


През тази седмица ще бъдете под въздействието на много силни емоционални преживявания, защото околните ви влияят по подобен начин. Това може да бъде вашата среда на съществуване, могат да бъдат ваши приятели, това може да бъде вашият колектив, а може и да бъдат и любими хора…

Каквото и да е, евентуално и ескалиращо напрежение ще провокира промени, които могат да бъдат напълно позитивни за вас.

Използвайте случващото се и съответно тази мощна енергия, за да канализирате  обновяването на важни за вас връзки в една по-позитивна и желана от вас посока.

Това може да се случи като изчистите всякакви недоразумения, в този процес може да чуете или да изкажете истини, а това да подейства освобождаващо.

Ако все пак и в някои ситуации това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти, които са безперспективни или въобще може да извършите преобразувания, които да променят вашата среда, например може да се преместите на друго място, вариантите са много като самия живот.

Почти през цялото време вашата позиция е много активна, може да използвате психологически подход и да привличате партньори, лични или делови, които се превръщат в мост към вашите успехи или своеобразен буфер, вид посредничество в сложни ситуации.

Меркурий, вашият покровител, преминава в зодиакалния знак на 20 юли, така че през следващите седмици вашият подход към текущи възможности или препятствия ще се  трансформира, от една страна все по-малко ще споделяте всички ваши намерения, от друга – ще търсите и ще намирате обходни пътища към целите си, а това ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Тази тенденция ще расте след 23-ти юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Риза или яке – решавате вие.

Ако сте пропуснали
Най-четени