СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.07.2022 – 24.07.2022

x


През тази седмица ще бъдете под въздействието на много силни емоционални преживявания, защото околните ви влияят по подобен начин. Това може да бъде вашата среда на съществуване, могат да бъдат ваши приятели, това може да бъде вашият колектив, а може и да бъдат и любими хора…

Каквото и да е, евентуално и ескалиращо напрежение ще провокира промени, които могат да бъдат напълно позитивни за вас.

Използвайте случващото се и съответно тази мощна енергия, за да канализирате  обновяването на важни за вас връзки в една по-позитивна и желана от вас посока.

Това може да се случи като изчистите всякакви недоразумения, в този процес може да чуете или да изкажете истини, а това да подейства освобождаващо.

Ако все пак и в някои ситуации това е невъзможно, тогава вие ще прекратите контакти, които са безперспективни или въобще може да извършите преобразувания, които да променят вашата среда, например може да се преместите на друго място, вариантите са много като самия живот.

Почти през цялото време вашата позиция е много активна, може да използвате психологически подход и да привличате партньори, лични или делови, които се превръщат в мост към вашите успехи или своеобразен буфер, вид посредничество в сложни ситуации.

Меркурий, вашият покровител, преминава в зодиакалния знак на 20 юли, така че през следващите седмици вашият подход към текущи възможности или препятствия ще се  трансформира, от една страна все по-малко ще споделяте всички ваши намерения, от друга – ще търсите и ще намирате обходни пътища към целите си, а това ще ви подейства обогатяващо, буквално и в по-широк смисъл. Тази тенденция ще расте след 23-ти юли.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени