СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.07.2022 – 24.07.2022

x


Почти през цялата седмица ежедневието ще е извън обичайния ритъм и всъщност ще бъде чудесно, ако вие имате възможност да намалите темпото, да се отдръпнете от вид рутина,  да намерите време повече за себе си, за вид почивка или пък да се справите с приоритети, които са лични, изостанали са във времето и т.н.

По-голяма част от тенденциите продължават да се движат повече по инерция и ви показват особено през първата част на периода какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано, само ви натоварва, но не ви носи удовлетворение, а в някои случаи може да има негативно отражение и върху вашето здраве, професионална реализация и т.н.

Ако се разделите с определени обстоятелства или хора сега, тогава не бива да съжалявате,  защото в повечето случаи това ще отвори място на нещо ново и по-перспективно, което трябва да нахлуе в живота ви.

Вашите чувства стават по-дълбоки, но навлизат в период на своеобразна „ревизия“-  какво наистина е най-ценно и любимо за вас.

На този етап вие няма да сте склонни да споделяте всички ваши чувства и съответни намерения.

Въпреки всичко и с навлизането на Меркурий във вашия зодиакален знак на 20-ти юли, на повърхността ще излязат някои истини, вие по-трудно ще си слагате спирачки на езика, образно казано и през идните дни и седмици често ще се оказвате в център от внимание.

Социалната ви активност ще расте, както и самочувствието ви, ще привличате повече погледи, вид одобрение, тази тенденция ще се усили и с навлизането на Слънцето в Лъв на 22 юли, в значима степен това ще бъде съпътствано и с усещането за облекчение, повече вяра в собствените възможности и не без причина. Доза късмет отново ще застане на пътя ви през последните дни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени