СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 18.12.2017 – 24.12.2017

x


През първата част на тази седмица все още могат да съществуват някои колебания, неизяснени казуси, които касаят вашия дом, семейство, а през втората част – всички зададени тенденции в този сектор се закодират трайно и неотменяемо. Вие придобивате достатъчно яснота, убеденост, твърдост, вероятно и не без основание, а защото сте получили нужната информация, която осветлява и най-тъмните ъгълчета от фона и средата ви на съществуване, дори и понякога това да е свързано с измамни представи за близкото ви обкръжение – пак ще се отчита за полезно и помагащо ви да се оттласнете от своеобразно дъно, да прелистите нова страница в живота си, в която ако не друго – то поне ще можете да разгърнете творческия си потенциал и отново да имате усещането, че сами сте господари на положението.

В положителен аспект вие ставате все по-самостоятелни и силни, но тенденцията понякога може да е съпътствана от изстудяване на чувства и страсти, но това също може да е подкрепящо, съграждащо една нова и по-здрава конструкция в живота ви, приоритетно – във взаимоотношенията ви.

В оптимален вариант – дошло е време, през което трябва да реализирате своя заветна мечта, като не позволявате на никой или нищо да застава на пътя ви. Тази мечта може да се отнася до професионалната ви реализация, но не е изключено да засяга и сърдечните ви дела. Каквото и да, звездите ще ви подкрепят по особен начин, сега и почти до края на януари в думите ви има особена магия на въздействие – вие оставяте траен отпечатък в съзнанието на околните. Възползвайте се максимално и бъдете социално по-активни, за да привлечете щастието!

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Костюмът в бяло – свеж полъх в есенен ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ