СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Лъв 18.12.2017 – 24.12.2017

x


Периодът, през който си позволявахте повече свобода на действие, например – за хоби, развлечения и т.н., постепенно си отива, остават равносметките, а през втората част на седмицата те ви „приземяват“ към необходимостта да се организирате към по-конкретни цели, за да не изгубите от контрол определени водещи теми.

Едната може да е свързана с професионалната ви реализация – появява се необходимост да се мобилизирате и да демонстрирате целия си натрупан опит, знания, така че да утвърдите авторитета и позициите си, а може би и да заемете по-престижна длъжност, ако обстоятелствата и характеристиките ви го позволяват. Ако това е невъзможно, тогава можете да изпаднете в позиция на затягащ се контрол от власт-имащи. Вие или ще отговорите на очакванията им или през идния близо месец ще трябва да се замислите за друга работа, която повече ви подхожда и можете да се разгърнете в нея. Помислете и не насилвайте събитията, включително и самите себе си, за да не пострада и физическото ви състояние.

Друга фокусна точка е домът и семейството ви, тя се превръща в арена, която гълта много енергия, време, а понякога и финанси. В оптимален вариант това е благоустройство, уреждане на имотни казуси, премесвания, ремонти, а в не толкова – конфликти у дома, които могат да ви покълнат до 20 януари, ако не ги насочите още в началото. Все още можете да насочвате, имайте го предвид и бъдете стратези, не забравяйте, че преобразуванията ще са трайни и трудно отменяеми после и нека те бъдат обогатяващи, допринасящи за чувството ви на щастие, а не обратното.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съботното слънце ни предизвиква, нека да го предизвикаме и ние!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ